Davis Cup

Na heel wat wedstrijden op verplaatsing zal het Lotto Belgische Davis Cup team eindelijk nog eens op Belgische bodem spelen op 16 en 17 september 2023! We kozen hiervoor voor Hal Alverberg te Hasselt. Deze hal is de vaste thuislocatie van basketbalploeg Limburg United en een gezellige zaal waar de tennisfans van dichtbij kunnen supporteren voor hun favoriete Belgische spelers. Hasselt en bij uitbreiding Limburg is het hart van tennis in Vlaanderen met heel wat grote en enthousiaste tennisclubs. Bovendien hebben we enkele Limburgse spelers in de ploeg die staan te popelen om voor eigen Belgisch en Limburgs publiek te spelen.

DAVIS CUP

Latest news

Load More
KBTB
Ticketing

Op 16 en 17 september 2023 speelt het Lotto Belgian Davis Cup team in Hal Alverberg tegen Uzbekistan! Binnenkort volgt hier meer informatie m.b.t. de ticketverkoop.

Bekijk hier de ticketvoorwaarden en condities.

DAVIS CUP

TEAM

Steve Darcis

 

Captain

 
David Goffin

David Goffin

 

WTA 53

 

Zizou Bergs

 

ATP 129

 

Kimmer Coppejans

 

ATP 218

 

Joris De Loore

 

ATP 189

 

Sander Gillé

 

 ATP Dubbel 60

Joran Vliegen

Joran Vliegen
 

ATP Dubbel 61

RESULTS

Ons Belgian Davis Cup team zette de voorbije jaren knappe prestaties neer zo was het team in 2015 en 2017, nog finalist van de Davis Cup. Na wijzigingen aan het format, plaatste het team zich in 2019, 2021 en 2022 telkens voor de Davis Cup Finals. Na de recente nederlaag in en tegen Zuid-Korea zal het team play-offs spelen voor het behoud in de wereldgroep.

DAVIS CUP

OUR PARTNERS