Billie Jean King Cup

ABOUT THE BILLIE JEAN KING CUP

The Billie Jean King Cup is the most important international team competition in women's tennis, organised by the International Tennis Federation (ITF).

Nearly 100 countries participate in the tournament, which has been held since 1963.

The Billie Jean King Cup has a prestigious allure with top tennis players.

BILLIE JEAN KING CUP

Latest news

Load More…
BILLIE JEAN KING CUP

Billie Jean King Cup 2022

Begin november worden de Billie Jean King Cup Finals gespeeld in Glasgow met 12 deelnemende landen. Het Belgische team neemt het op 9 november op tegen Slowakije en op 10 november tegen Australië. De groepswinnaars spelen op 12 november de halve finale. Voor meer up to date informatie kan je terecht op de official website van de Billie Jean King Cup. Let?s go, Team Belgium!

BILLIE JEAN KING CUP

TEAM

RESULTS

Our Belgian team wrote tennis history in 2001.

Voor het eerst pakten ze de BILLIE JEAN KING CUP TEAM titel met Justine Henin, Kim Clijsters, Els Callens, Laurence Courtois en de toenmalige coach Ivo Van Aken. Maar ook recent zetten de dames sterke prestaties neer: ze plaatsten zich voor de BILLIE JEAN KING CUP TEAM Finals met 12 deelnemende landen. Het Belgische team neemt het op 9 november 2022 op tegen Slowakije en op 10 november 2022 tegen Australië. De groepswinnaars spelen op 12 november de halve finale! Voor meer up to date informatie kan je terecht op de official website of the Billie Jean King Cup.
Let?s go, Team Belgium!