Davis Cup

Na heel wat wedstrijden op verplaatsing zal het Lotto Belgische Davis Cup team eindelijk nog eens op Belgische bodem spelen op 16 en 17 september 2023! We kozen hiervoor voor Hal Alverberg te Hasselt. Deze hal is de vaste thuislocatie van basketbalploeg Limburg United en een gezellige zaal waar de tennisfans van dichtbij kunnen supporteren voor hun favoriete Belgische spelers. Hasselt en bij uitbreiding Limburg is het hart van tennis in Vlaanderen met heel wat grote en enthousiaste tennisclubs. Bovendien hebben we enkele Limburgse spelers in de ploeg die staan te popelen om voor eigen Belgisch en Limburgs publiek te spelen.

DAVIS CUP

LAATSTE NIEUWS

Load More

KBTB
TICKETING

Op 16 en 17 september 2023 speelt het Lotto Belgian Davis Cup team in Hal Alverberg tegen Uzbekistan! Binnenkort volgt hier meer informatie m.b.t. de ticketverkoop.

Bekijk hier de ticketvoorwaarden en condities.

DAVIS CUP

TEAM

Steve Darcis

ย 

Kapitein

ย 
David Goffin

David Goffin

ย 

WTA 53

ย 

Zizou Bergs

ย 

ATP 129

ย 

Kimmer Coppejans

ย 

ATP 218

ย 

Joris De Loore

ย 

ATP 189

ย 

Sander Gillรฉ

ย 

ย ATP Dubbel 60

Joran Vliegen

Joran Vliegen
ย 

ATP Dubbel 61

RESULTATEN

Ons Belgian Davis Cup team zette de voorbije jaren knappe prestaties neer zo was het team in 2015 en 2017, nog finalist van de Davis Cup. Na wijzigingen aan het format, plaatste het team zich in 2019, 2021 en 2022 telkens voor de Davis Cup Finals. Na de recente nederlaag in en tegen Zuid-Korea zal het team play-offs spelen voor het behoud in de wereldgroep.

DAVIS CUP

ONZE PARTNERS